W3Schools W3Schools
Vesti 11254397_531002417062838_8719478142779857221_n

Published on October 19th, 2015 | by admin

0

Zavrseno 3.studentsko prvenstvo Evrope u dzudou koje su obelezila 3 dogadjaja.
1. U konkurenciji 90 Univerziteta iz 19 zemalja ucesnica, dostojno smo reprezentovali nas Univerzitet, Grad Nis i nas klub. Cetri dana se pored Kembridza, Pariza, Valensije, Rima, Ulma… cuo i naziv Univerzitet iz Nisa i Srbija.
2. Od 4 takmicara Nurkic Filip je stigao do borbe za medalju ali je morao da se zadovolji 5.mestom. Sara Bozic je ostvarila plasman na 7.mesto dok su ucesnici prvenstva bili jos i Mihajlovic Mihajlo i Aleksic Lazar. Ocekivali smo medalju i bila je jako blizu…
3. Na ovo prvemstvo smo se odlucili zato sto su nasi takmicari drzavne medalje i studentski prvaci Srbije. Javili su se POJEDINACNO na konkurs BENLIAN fondaciji, bili na interviju kao dobri studenti i vrhunski niski takmicari i dobili usmeno uverenje komisije da ce im se pomoci. Kao potvrdu za uplatu dela novcanih sredstava a po dogovoru je to bio smestaj, trazene su avionske karte i racun za uplatupreko EUSE. Sve je kupljeno i prilozeno! Tek nakon toga g-din Dragan Radivojevic ispred Benlian fondacije a nakon svih dogovora i sa Univerzitetskim Sportskim Savezom Nisa ODBIJA da bilo kako izadje i susret a telefonsko obrazlozenje mu je bilo “Pa nije to bas tako kako je predstavljeno” !!? Dakle: nije bas tako da su pomenuti takmicari godinama jedni od najuspesnijih u Srbiji, da su svi nosioci Balkanskih medalja i po vise puta, da su stalni clanovi reprezentacije Srb. Nije to bas tako da su dobri studenti a da je Sara Bozic na 3.godini studija sa prosekom 10.00 !!? G-dine Dragane Radivojevicu moracete da opovrgnete nase cinjenice i da objasnite nasim studentima, nama profesorima i trenerima a verovatno i gradjanoma Nisa sa kojim motivima ste se vodili kada ste ih prozvali da to bas i nije tako kako se predstavljaju. A kao sto vidite ipak smo se snasli i bez vas kao i svih ovih poslednjih 25 godina i evo nas tu gde smo i planirali.
UNIVERZITETSKI JUDO I SAMBO KLUB KINEZIS

 


About the Author

mmBack to Top ↑